Nieuws

Hier verzamelen we alle artikels, data en onderzoek die relevant zijn voor werknemers uit de financiële sector.

Onze historica, Dana Brants, is geen typische #WomanInFinance. Dana, die werkt als Tribe Lead voor Customer Interactions bij SWIFT, vertelt ons over hoe ze de overstap maakte van dromen over Indiana Jones naar werken in de banksector.

Van het onderwijs naar het bankwezen, Isabelle Brees deelt haar verhaal met #WomenInFinance als nieuwkomer in de bankwereld. Isabelle is specialist CLT - KYC voor Midcorporates en Institutionals bij ING België en ze deelt graag haar anekdotes over haar carrièreswitch, en hoe ze gegroeid is in de financiële sector.

Degroof Petercam's, Kaatje Butlé deelde haar verhaal als een tech-savvy "WomenInFinance". Kaatje, die Chief Audit Executive is, geeft ons inzicht in haar steeds veranderende carrière en de belangrijke levenslessen die ze onderweg heeft geleerd.

Onze eigen Rosa Scappatura deelt haar verhaal over haar sprong in de bankwereld. Rosa, die een Relationship Executive en Head of Corporate Trust Luxembourg is bij BNY Mellon, vertelt ons persoonlijk over haar moedige carrière in de financiële wereld.

Laura Lumingu, beleidsadviseur digitale transformatie in innovatie, mobiel, data en AI bij KBC, is een ambitieuze #WomaninFinance. Ze deelde enthousiast haar verhaal met ons. Hier lees je er alles over.

Alima Mamadou is accountant en bestuurslid diversiteit en inclusie bij de Nationale Bank van België. Haar advies voor vrouwen in de financiële sector vandaag? Als je je op een plek bevindt waar je niet aan tafel past, maak dan je eigen tafel. Hier lees je haar verhaal.