Wo·Men in Finance International Conference 2022

We are delighted to officially invite you to the first edition of ‘Wo·Men in Finance International Conference’ on the 2nd of June 2022!

Please secure your seat now by registering via this link.

With special guests like Evelyn Regner (Vice president of the European Parliament) and Hedwige Nuyens (CEO of the International Banking Federation and Chair of European Women on Boards), panel discussions on themes like “male allyship” and “involving all generations” and great networking opportunities at European level, we are confident we will provide you with a truly valuable and inspiring afternoon!

The event is free and hybrid, but all participants are highly encouraged to be physically present to enjoy the full networking experience.

Feel free to share the link with colleagues. Seats are limited.

We look forward to welcoming you!

Want to see the full programme? Click here.

 

Ontdek wie we zijn

Survey Corporate Culture and Career M/F/X

Bestaat er een link tussen de hindernissen die u ervaren hebt in uw carrière en de cultuur van de sector of organisatie waarin u werkt? Bent u nieuwsgierig of er een verband bestaat en hoe dit eruit ziet? Is er een verschil tussen vrouwen en mannen?

Door deel te nemen aan deze grootschalige anonieme bevraging van de Belgische financiële sector, georganiseerd door Wo·men in Finance in samenwerking met de KU Leuven en UGent, helpt u ons om deze vragen te beantwoorden.

Hier neem je deel aan de enquête

Women in Finance: dat is ook een ijzersterk diversiteitscharter

Financiële instellingen die het charter ondertekenen, engageren zich om genderverschillen op elk niveau in hun bedrijf te meten, specifieke objectieven voor het bedrijf vast te leggen, een diversiteits- en inclusieplan op te stellen en een verantwoordelijke voor diversiteit aan te duiden.

Lees het charter hier

En een jaarlijks rapport om de vooruitgang te meten

Waar staan de ondertekenaars vandaag? Waar willen ze naartoe? En hoe zullen ze het charter gebruiken om hun doelstellingen te bereiken? Op deze - en heel wat andere - vragen biedt het jaarlijks rapport van Wo·Men in Finance een antwoord.

Download hier het volledige rapport

“We zijn ervan overtuigd dat - in de wereld van vandaag - diverse groepen de beste beslissingen nemen en dat de meest aantrekkelijke werkgevers de inclusieve zijn„

Christine Van Rijsseghem & Claire Godding - Chair & Co-Chair Wo·Men in Finance

Onze leden

Al 44 financiële instellingen ondersteunen Wo·Men in Finance.

Events & workshops

We organiseren events en workshops op alle niveaus en over verschillende onderwerpen, uiteraard ook voor mannen. Ben je een beginner, dan geven we je alle basistools en kennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Heb je al ervaring, dan geven we je tools om nog betere resultaten te behalen. Als lid kan je gratis deelnemen, maar vergeet niet om je aan te melden!