Inclusion in Finance toolbox

Wo·Men in Finance creëerde samen met Febelfin een toolbox gericht op inclusie. Deze toolbox blijkt een nuttig hulpmiddel bij het opstellen van een actieplan. De toolbox bevat 25 tools (trainingssessies, checklists, oefeningen, zelfevaluaties, games...) gericht op het verminderen van de impact van onbewuste vooroordelen (unconscious bias), het aanpakken van micro-agressies, het inclusiever maken van de bedrijfscultuur en het ontwikkelen van inclusief leiderschap.

 

Ga naar inclusion in finance! Ga rechtstreeks naar de toolbox!

Inclusive panels

Dankzij de inzet van diversiteitsexperts van verschillende organisaties zoals Wo·Men in Finance, Women on Board, de Diversity Managers Association of Belgium en vele andere vrouwelijke topmanagers uit verschillende bedrijven en sectoren, de website inclusive panels en het charter inclusive panels werden gecreëerd. Het doel: bewustwording van het belang van diverse panels op het gebied van geslacht, leeftijd, achtergrond en andere aspecten van identiteit.

Wil jij als organisatie, bedrijf of spreker je ook inzetten om gemengde panels te realiseren en te sensibiliseren? Of wil je verschillende sprekers vinden?

 

Ga naar inclusive panels

Tools